Nieuws

Eurabo is permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties: milieuvriendelijke houtontginning, gezonde en energiezuinige houtbouw en isolatie. We nemen initiatieven, zelf of met anderen: informatie aan het onderwijs, studiedagen, tot deelname aan ludieke of sportieve acties toe. Verder in deze rubriek, de commerciële kant: beurzen, promoties, nieuwe producten. En uiteraard praktische meldingen over onze twee sites Ronse en Gent.

27/03/2024

Het immens grote belang van een voortraject houtskeletbouw of houtbouw

Ronny Debersaques, coördinator van Eurabo’s voortraject houtskeletbouw en houtbouw in het algemeen, vertelt je graag hoe een dergelijk traject verloopt. Vroeger gaf hij als ingenieur advies bij de aankoop van materialen, nu werkt hij vooral voor de afdeling houtbouwelementen voor constructies op maat. Hij zorgt ervoor dat alles vlot verloopt en ziet erop toe dat de tekenaars en projectleiders de nodige middelen hebben om hun werk zo goed en efficiënt mogelijk te doen.  

Lees meer

14/11/2023

Geen 'Black' maar 'Green Friday' - 24/11

Vrijdag 24 november is het Black Friday, maar wij steunen de omgekeerde beweging namelijk Green Friday.

Lees meer

13/11/2023

Van consumentisme naar natuurbehoud: van Green Friday naar gezellige Plantdag

Op zondag 26 november, de Dag van de Natuur, bundelt Eurabo de krachten met Natuurpunt om een eigen bos aan te planten. Die dag brengen we collega's, familie en een selecte groep klanten samen in een onvergetelijk bebossingsfeest.

Lees meer

31/10/2023

Het Faunahuis in Burreken nu officieel geopend

Het Faunahuis van Natuurpunt Vlaamse Ardennen in Burreken is onlangs geopend en we zijn dankbaar dat we een rol hebben mogen spelen in de realisatie van dit project!

Lees meer

19/10/2023

Ecobouwers Opendeur 2023 - Ontdek Duurzame Woningen met Eurabo

Ontdek unieke ecologische bouwprojecten en laat je inspireren door bouwheren/-dames die Eurabo als betrouwbare partner kozen voor hun nieuwbouw of renovatieproject.

Lees meer

11/09/2023

Bisbeurs 7 - 15 oktober 2023

Ook dit jaar staan we weer op Bisbeurs 2023!

Lees meer