Opleidingen (na)isoleren woningen en actualisatie overzicht energiepremies 2015

Woensdag 11/3 en donderdag 12/3 organiseert Eurabo twee opleidingssessies rond het (na)isoleren van woningen. Tijdens deze opleidingen krijg je praktische tips en aandachtspunten mee voor het correct (na)isoleren van je woning. Je leert alle voordelen k...

Woensdag 11/3 en donderdag 12/3 organiseert Eurabo twee opleidingssessies rond het (na)isoleren van woningen. Tijdens deze opleidingen krijg je praktische tips en aandachtspunten mee voor het correct (na)isoleren van je woning. Je leert alle voordelen kennen van bio-ecologische isolatiematerialen, de do's en dont's van isolatie en luchtdichting. Na deze opleiding kan je als bouwprofessional en zelfbouwer aan de slag!

Hier klikken voor inschrijving en info over de opleidingen.

Diverse energiebesparende maatregelen komen in aanmerking voor premies. De meeste premies gelden zowel voor zelfbouwers, als voor wie de werken laat uitvoeren door een aannemer. Jaarlijks zijn er wijzigingen in de regelgeving rond bouwen en renoveren, en de premieregelgeving. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij u een actueel overzicht van alle premies voor energiebesparing, bouwen en renoveren, met linken naar de relevante regelgeving. Dit zowel voor Vlaanderen, Wallonië als het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ken je nog andere interessante websites of weetjes, laat het ons weten!

Voor gratis planadvies voor bouw- of renovatieproject maakt u best een afspraak met één van onze medewerkers .

 

STEICO_flex_application_(Small)