Ecobouwers opendeur 2019 zoekt openstellers!

Ecobouwers opendeur 2019 gaat dit jaar door op 9, 10, 11, 16 en 17 november én ze zoeken nog openstellers!


Bond Beter Leefmilieu organiseert elk jaar het evenement Ecobouwers Opendeur. In 2019 zijn ze aan de 22ste editie toe. Tijdens deze opendeurdagen op 9, 10, 11, 16 en 17 november kom je alles te weten over bouwen met aandacht voor energiezuinigheid en duurzame materialen. De focus ligt op de bouwheer: waarom kiezen voor energiezuinig of duurzaam bouwen? Hoe begin je er aan? Waar moet je op letten? Met welke architecten en installateurs hebben zij gewerkt? Voor welke technieken kozen ze en waarom?

Woon je zelf in een energiezuinige of duurzame woning en wil je graag je verhaal vertellen aan toekomstige bouwers? Ecobouwers zoekt voor deze editie nog openstellers, dus schrijf je snel in.

Waarom deelnemen?

  1. Inspireer andere mensen om hun woning duurzaam te verbouwen
  2. Deel je eigen ervaringen, die super waardevol zijn voor toekomstige verbouwers
  3. Maak het verschil: uit onze jaarlijkse enquête naar bezoekers merken we dat deze opendeurdag heel veel invloed heeft op de verdere beslissingen in het bouwtraject. 85% toont zich vastbesloten hun verbouwing ambitieuzer (en vooral duurzamer) aan te pakken.

 

Nog extra info nodig? Bekijk de 'hoe, wat & waarom' op hun website.

 

ecobouwers_Jasper_Leonard_2000_3000