COVID-19: U bent welkom in onze vestigingen, liefst op afspraak en gelieve de aanwijzingen te volgen.
 

Stem voor jouw renovatie van het jaar

Zoals elk jaar is Ecobouwers.be op zoek naar de betaalbaarste, comfortabelste en duurzaamste renovatie van het jaar.


Zoals elk jaar is Ecobouwers.be op zoek naar de betaalbaarste, comfortabelste en duurzaamste renovatie van het jaar.

Sinds kort werden de 7 kandidaten bekend gemaakt. En jij kan mee beslissen wie de publieksprijs wint. Wie verdient het volgens jou? Stem vóór 15 juni op je favoriete project en maak zelf kans op een mooie prijs aangeboden door Smappee en Eurabo.

Ook een professionele jury waaronder Peter Suys, gedelegeerd bestuurder van Eurabo, kiest op 16 juni de winnaar.

Op 22 juni om 18u00 nodigen we jullie graag ook uit op de prijsuitreiking in Eurabo Gent. De prijsuitreiking wordt ingeleid met een voordracht van ingenieur architect Bruno Deraedt, over een circulaire ecologische toekomst voor onze woningen.

Bruno Deraedt: “Wonen op deze planeet is meer dan alleen het bewonen van uw huis en het gebruiken van energie. Je leeft in interactie met je gebouw, je ademt haar lucht, je staat in verbinding met alles wat leeft rondom jou.”

Breng hier je stem uit

23062016_ecobouwers-4515_LOW

Projecten