Infoavond Ecologisch Verbouwen

Georganiseerd door Triodos Bank op donderdagavond 25 februari in haar kantoor te Gent.


Op donderdag 25 februari organiseert Triodos Bank in haar kantoor te Gent, Steendam 8 (bij de Sint-Jacobskerk) een infoavond rond ecologisch verbouwen.

Het programma ziet eruit als volgt.
• 18u00 – 18u30: Onthaal.
• 18u30 – 19u45: Renovatie, een last of een duurzame meerwaarde. Door ir. arch. Bruno Deraedt, voorzitter VIBE. Toelichting rond technieken van ondermeer isolatie, ventilatie, verwarming.
Hoe energiezuiniger uw woning, hoe gunstiger uw rente. Door Olivier De Craene, Relationship Manager Mortgage Loans Triodos.
• Vragen & antwoorden
• 19u45 – 20u30: Receptie.

Eurabo nodigt zijn klanten en contacten graag uit om deze boeiende avond bij te wonen. Sinds vele jaren zijn Eurabo en Triodos partners op het vlak van duurzame en milieubewuste woonomgeving.

Triodos Bank profileerde zich immers van bij haar ontstaan in 1980 als een financier van duurzame verandering. Haar filosofie: een winstgevende economie mag niet ten koste gaan van het milieu. De uitdaging voor ondernemers is duurzame oplossingen te bieden voor de grote milieuproblemen van vandaag. Daarom financiert Triodos Bank toekomstgerichte sectoren zoals hernieuwbare energie, biologische voeding of passiefbouw.

Triodos Bank NV is een onafhankelijke en transparante bank met vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. Zij financiert bedrijven, organisaties en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied, dankzij de fondsen van spaarders en beleggers die kiezen voor een duurzame samenleving. De bank is wereldwijd een autoriteit op het gebied van microfinanciering in ontwikkelingslanden. Eind 2014 telde Triodos Bank 530.000 klanten en verleende ze 36.320 kredieten aan duurzame ondernemingen en projecten. Er werken 1.017 mensen bij de bank.

Eurabo wil de info-avond van 25 februari van harte aanbevelen! Gezien het aantal plaatsen beperkt is, wordt een inschrijving vooraf gevraagd. U kan nog snel inschrijven via deze link.

Triodos_eco-bouwen