Uitnodiging FSC-boswandeling en netwerkbarbecue op do 26 juni.

Neem alvast je agenda bij de hand want voor de 5de keer organiseert FSC® België op donderdag 26 juni voor haar leden, partners en andere geïnteresseerden naar traditionele gewoonte een FSC-boswandeling en barbecue op domein De Kluis, aan d...

Neem alvast je agenda bij de hand want voor de 5de keer organiseert FSC® België op donderdag 26 juni voor haar leden, partners en andere geïnteresseerden naar traditionele gewoonte een FSC-boswandeling en barbecue op domein De Kluis, aan de rand van het FSC gecertificeerde Meerdaalwoud!

Zoekt u een leuke uitstap met uw collega’s of klantenrelaties? Wil u alles weten over FSC boscertificering in de Vlaamse praktijk? En mag dit alles ook best gezellig zijn?

Twijfel niet langer en schrijf u snel in voor deelname via info@fsc.be! Hier komt u meer te weten over de geschiedenis en beheer van het Meerdaalwoud. Ontdek er zelf wat een FSC-boscertificering in onze lokale context betekent, met aandacht voor zowel de productieve bosfuncties, maar evengoed de sociale én ecologische aspecten in dit duurzaam beheerde bos. Nadien kan u gezellig napraten op de barbecue in een unieke setting. Het aantal plaatsen is beperkt dus er snel bijzijn is de boodschap.

Namens het team van FSC België en Eurabo hopen wij u daar te ontmoeten.

FSC_meerdaalwoud_bbq_2014