Balkbewerkingen, zaagwerk panelen & schaafwerk

Met ons nieuw balkbewerkingscentrum Robot Drive bieden we onze klanten een kant-en-klaar bouwpakket aan. Daarnaast verzorgen we een eigen productielijn van diverse gevelbekledingsprofielen, geschaafd constructiehout, vlonder- en terrasplanken en massieve vloerplanken.

Balkbewerking (houtbouw)

De Hundegger Robot Drive 1250 is een balkbewerkingscentrum waarmee balken kunnen worden verwerkt met een lengte tot 16 m, een hoogte van 20 tot 300 mm, en een breedte van 50 tot 1.300 mm: KVH, Duobalken, Triobalken, I-joist, LVL, SLS, en glulam. Hierdoor kunnen houtbouwconstructies vlot worden gemonteerd op de werf.

De aansturing van de Hundegger Robot Drive, de productie dus van onderdelen, gebeurt met Cambium, een CAM (Computer Aided Manufacturing) softwareprogramma. Hiervoor is eerst een CAD (Computer Aided Design) tekening nodig.

Download: Zaaglijst balken

Meer informatie over de balkbewerkingen

 

 

Zaagwerk meubelplaten

Eurabo biedt ook haaks zaagwerk van meubelplaten aan op basis van een ingevulde zaaglijst (zie downloads). Met deze zaaglijst wordt een zaagoptimalisatieberekening uitgevoerd, zo bekomt u als klant optimaal zaagrendement en maatwerk.

Download: Zaaglijst meubelplaten

 

Schaafwerk

U kan bij Eurabo ook terecht voor advies op maat over de machinale inkleuring en afwerking van gevelbekleding, zowel voor kleine als voor grote projecten. Door een voorvergrijzing krijgt uw gevelbekleding een uniek verweerd en verouderd uitzicht. Ook voor een brandvertragende behandeling op maat van uw project - met attestering tot Euroklasse B-s2, d0 (conform EN 13501) - bekomt u ons professioneel advies. 

Foto's

Bestanden

01NL_EURABO_Zaagsjabloon_plaatmateriaal_2021.xlsx
89 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
02FR_EURABO_Zaagsjabloon_plaatmateriaal_2021.xlsx
89 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
01NL-Invullijst-zaagwerk
17 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
02FR-liste-a-comple-ter-sciage
13 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Werfdossier_122282_EURABO_Ref_Eurabo_HSB_20211110.pdf
8.29 MB • application/pdf
181017_Hundegger_MarbleMoon_04