Steico


STEICO is de marktleider op het gebied van fabricatie en verkoop van isolatiematerialen uit houtvezel. De groep is gevestigd te Feldkirchen bij München,  met drie productiecentra in Polen en Frankrijk. De STEICO Groep is vooral bekend wegens zijn milieuvriendelijke isolatiematerialen uit houtvezel. Daarnaast worden ook hennepisolatiematerialen en constructiedragers (constructieve bouwproducten) alsook harde vezelplaten gefabriceerd. De verkoop van fineerhout als handelswaar rondt het gamma af. 

STEICO heeft als eerste fabrikant het complete gamma van isolatiematerialen uit houtvezel FSC laten certificeren. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001:2000 verzekert een doorlopende hoge productkwaliteit in de fabricatie. Met de natureplus-kwaliteitszegel voor het productgamma biedt de STEICO Groep zijn klanten een onafhankelijke certificatie voor op de toekomst gerichte en milieuvriendelijke bouwproducten.

STEICO bouwmaterialen zijn dus duurzaam en betrouwbaar. Ze verhogen het wooncomfort en verminderen het energieverbruik in woningen en gebouwen. STEICO producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn het milieuvriendelijke producten omdat ze gemaakt worden van hernieuwbare grondstoffen.

Het gamma producten van STEICO omvat onder meer I-liggers, isolatiemateriaal, weerbestendige onderdakplaten, wandpanelen. Voor elke toepassing in de bouw heeft STEICO een passend product.

Voor een overzicht van ons Eurabo-aanbod, klik hier.

Foto's

Gerelateerde producten