SecilTek


SecilTek is een onderdeel van de Portugese groep Secil.
De groep ontstond in 1904 als Companhia de Cimentos de Portugal, het merk Secil werd geregistreerd in 1925.

De momenteel volledig private bedrijfsgroep (eigendom van het Portugese Semapa) verwierf meerdere sectoriële bedrijven in binnenland, Europa, het Nabije Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.
Als fabricant van cementproducten, toeslagmaterialen, mortels en geprefabriceerde bouwelementen kreeg Secil meerdere onderscheidingen, waaronder in 2011 de Innovation for Sustainability Prize (European Awards for the Environment) in the management category, a European Commission initiative organized by the Portuguese Environmental Agency.
Secil hecht voor de verschillende ontginnings- en productieterreinen groot belang aan de milieufactoren zoals respect voor de bestaande ecosystemen, biodiversiteit en koolstofimpact.

Het programma SecilTek omvat een 15-tal onderdelen, waaronder Isovit. Isovit past in het concept ETICS (buitengevelisolatiesysteem met pleisterwerk) met een productenlijn voor verhoogde energie-efficiëntie, verwijdering van thermische bruggen en hoge sterkte. Voor het product Isovit E-Cork , klik hier.

Gerelateerde producten

Gerelateerde termen