Berg & Berg


Berg & Berg is een onderdeel van het Zweeds bedrijf Södra Interiör, een fabrikant van houtproducten voor interieur. De hoofdzetel van B&B is gevestigd in Kallinge.

Berg & Berg legt zich reeds een kwarteeuw toe op ecologisch parket, waarin het een marktleider is. Het hout is afkomstig van eigen productiesites, beheerd en verwerkt volgens zeer strikte ecologische normen. De massief samengestelde vloerplanken voldoen aan het Nature Plus-kwaliteitslabel en dragen het FSC-label voor producten afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De hoogkwalitatieve afwerking en voorbehandeling met olie zijn kenmerkend voor de meeste Berg & Berg-vloerparketten.

Voor de toplaag kan uit een brede waaier van hoogwaardige houtsoorten gekozen worden, met een geoliede afwerking. De dikte van de toplaag bedraagt 4 mm. In de breedte (195 of 198 mm) kan deze toplaag enkelvoudig zijn (XXL), of samengesteld uit twee (XL) dan wel drie (L) parallelle stroken met gelijke breedte.

De drager is vervaardigd uit kwartiers gezaagd noordelijk gegroeid dennenhout.

Berg & Berg beschikt over een gepatenteerd kliksysteem: door met de kwaliteitsvolle Svedloc-verbinding te werken, wordt een hoogwaardige en snelle plaatsing gewaarborgd.

Het gamma kan geplaatst worden op vloerverwarming.

Gerelateerde producten

Gerelateerde termen