Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Diensten

Eurabo biedt naast een breed productgamma ook een uitgebreide dienstverlening. U apprecieert hulp bij uw zoektocht naar de beste bouwpartners? U wenst planadvies of een gedetailleerde prijsofferte? Zaag- en schaafwerk op maat? Levering van uw bestellingen aan huis of op werf? Het kan allemaal. En verder, misschien gaat u voor de plaatsing onnodig op zoek naar machines of hulpstukken die wij ter beschikking hebben. Of, in feite wil u zich eerst grondig inlichten want u doet veel zelf, en u wil ook zelf veel weten. Daarom organiseert Eurabo voor u zeer regelmatig opleidingen.

Schaaf- en zaagwerk

Eurabo verzorgt een eigen productielijn van diverse gevelbekledingsprofielen. In antwoord op al uw vragen naar speciale gevelbekledingsprofielen bieden wij technische advies en schaafwerk op maat aan. Daarnaast produceren wij ook geschaafd constructiehout, vlonder- en terrasplanken en massieve vloerplanken.

Voor de realisatie van uw houtskeletbouwproject bieden wij zaagwerk op maat van houten I-liggers (Steico joist FSC ®) en LVL-balken (Steico ultralam FSC ® ) op basis van digitale zaaglijsten. Printcodes per zaagstuk kunnen voorzien worden om de efficiëntie van het montagewerk op werf te verhogen.