Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Nieuws

Eurabo is permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties: milieuvriendelijke houtontginning, gezonde en energiezuinige houtbouw en isolatie. We nemen initiatieven, zelf of met anderen: informatie aan het onderwijs, studiedagen, tot deelname aan ludieke of sportieve acties toe. Verder in deze rubriek, de commerciële kant: beurzen, promoties, nieuwe producten. En uiteraard praktische meldingen over onze twee sites Ronse en Gent.

17/12/2016Opleiding: Word gecertificeerd aannemer binnenisolatie

Vanaf 1 januari worden enkel subsidies toegekend aan bouwheren die binnenisolatie laten plaatsen door een erkend aannemer of bij werken opgevolgd door een architect.


14/09/2016Vlaamse premie voor burenrenovatie in 2017

Als minstens tien mensen in dezelfde gemeente samen hun woning energiezuiniger maken, krijgen ze vanaf 1 januari 2017 een premie van maximaal 400 euro.


15/06/2016Uitnodiging netwerkevent 'Bouwen en wonen voor een duurzame toekomst' - 23/6 in Eurabo Gent

Ontdek de visie op de toekomst van duurzaam bouwen, maak kennis met de nieuwe Eurabo-producten, en neem deel aan de uitreiking van de 'Ecobouwers renovatie van het jaar' award.29/04/2016Eurabo op de Wildeplantenbeurs - 1 mei 2016

Van 22 april tot 1 mei zijn de 5-jaarlijkse Gentse Floraliën op 4 verschillende locaties in Gent. Komende zondag loont het zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan de Wildeplantenbeurs van Natuurpunt Gent.


Pagina 1 van 7 pagina's
 1 2 3 >  Laatste ⟩