Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Diensten

Eurabo biedt naast een breed productgamma ook een uitgebreide dienstverlening. U apprecieert hulp bij uw zoektocht naar de beste bouwpartners? U wenst planadvies of een gedetailleerde prijsofferte? Zaag- en schaafwerk op maat? Levering van uw bestellingen aan huis of op werf? Het kan allemaal. En verder, misschien gaat u voor de plaatsing onnodig op zoek naar machines of hulpstukken die wij ter beschikking hebben. Of, in feite wil u zich eerst grondig inlichten want u doet veel zelf, en u wil ook zelf veel weten. Daarom organiseert Eurabo voor u zeer regelmatig opleidingen.

Opleidingen

Duurzaam bouwen en verbouwen vereist een uitgebreid inzicht in de bouwtechnische, energetische en bouwfysische aspecten, én de materialenkennis voor een correcte toepassing en plaatsing.

Onze kennis hierover geven we graag door aan de vakman, de architect en de bouwheer. Daarom organiseert Eurabo op regelmatige tijdstippen opleidingen. Diverse aspecten van energiezuinige houtbouw en renovatie met bio-ecologische materialen komen aan bod.

De opleidingen worden telkens via onze elektronische nieuwsbrief en op onze website aangekondigd.

Voor het consulteren van het opleidingsaanbod of inschrijvingen kan u hier doorklikken.

Eurabo is erkend als opleidingsinstelling door FVB-constructiv en Vormelek VZW. Lees hier meer over de voorwaarden tot opleidingsondersteuning bij FVB-constructiv en Vormelek vzw.