ARCHITECT@WORK 1 en 2 juni te Brussel

Eurabo stelt NOVATOP ACOUSTIC voor op ARCHITECT@WORK op 1 & 2 juni in Tour&Taxis.


ARCHITECT@WORK , het unieke totaalevenement voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers, vindt plaats op woensdag 1 en donderdag 2 juni in Tour&Taxis. Meer dan tweehonderd fabrikanten zijn erin geslaagd om aan de strenge selectiecriteria te voldoen, en ook NOVATOP by EURABO zal er zijn!

 

Op ARCHITECT@WORK stellen we de NOVATOP ACOUSTIC panelen voor. NOVATOP ACOUSTIC panelen zijn ontworpen ter verbetering van het akoestisch comfort, samengesteld uit ingefreesde drielaagse panelen. Het geluidsabsorberend materiaal bestaat uit houtvezel.

 

Benieuwd? We nodigen u graag uit naar de eerste editie van A@W Brussels. Registreer online voor gratis toegang!*

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen op onze stand!

 

* Gelieve rekening te houden met de bezoekersdoelgroep van ARCHITECT@WORK: uitsluitend architecten, interieurarchitecten, designers, interieurvormgevers, ingenieurs, urbanisten, overheidsinstellingen, projectontwikkelaars, lesgevers (interieur-)architectuur.

Bestanden

personalized_invitation_NL.pdf
655 KB • application/pdf
personalized_invitation_EN.pdf
653 KB • application/pdf
NOVATOP_ACOUSTIC_Detail