Ecobouwers Opendeur zoekt kandidaten

Bent u trots op uw duurzaam verbouwde of gebouwde woning? Stel ze dan open tijdens de Ecobouwers Opendeurdagen tijdens de weekends van 10-11 en 17-18 november. Want in het najaar van 2018 krijgen de bezoekers van de Ecobouwers Opendeurdagen naar goede jaarlijkse gewoonte opnieuw de kans om gratis meer dan 150 duurzaam gebouwde woningen te bezoeken.


Ecobouwers zoekt openstellers

  • Heeft u uw woning duurzaam gebouwd of gerenoveerd? Of bent u volop bezig met de werken?
  • Is uw woning meer dan goed geïsoleerd, verbruikt u nauwelijks energie, gebruikte u duurzame materialen of interessante technieken? Of doet u aan cohousing?
  • Wilt u als architect of aannemer een (of meerdere) projecten in de kijker zetten?

Schrijf uw woning dan zeker in via ecobouwers.be.  

Waarom zou u uw woning openstellen?  

Als opensteller krijgt u niet alleen onze eeuwige dankbaarheid, u inspireert ook actief bouwers en verbouwers om hun project nóg duurzamer aan te pakken. Uit enquêtes van vorige jaren blijkt dat 95% van de bezoekers tevreden of zeer tevreden is over hun bezoek, en 80% geeft aan hun plannen na afloop positief gewijzigd te hebben. Uw rol is dus cruciaal in het informeren en engageren van toekomstige (ver)bouwers!

Nog redenen nodig om uw huis open te stellen tijdens Ecobouwers Opendeur? 
Ecobouwers geeft je nog 5 redenen.

 

Ecobouwers_Doris_Roel28