Ecobouwers Opendeur 2018

Op 10 en 11 & 17 en 18 november 2018 organiseert Bond Beter Leefmilieu terug Ecobouwers Opendeur voor de 21ste keer.


Tijdens Ecobouwers Opendeur kan je gratis binnenkijken in meer dan 150 nul-energiewoningen, passiefhuizen, bio-ecologische woningen en diepgaande energetische renovaties, en dat in heel België. Geen verkooppraatjes, maar echte ervaringen over hoe duurzaam en energiezuinig bouwen verloopt in de praktijk. De eigenaars van de woningen verzorgen, al dan niet samen met hun architect, aannemer of installateur, de rondleiding. Zij tonen u welke technieken tot energiebesparing leiden, hoe ze deze zelf hebben toegepast en vanuit welke filosofie ze dit gedaan hebben. Zij geven uitleg over het energieconcept, de isolatie en de verwarming. U hoort ook alles over de gebruikte materialen en de samenwerking met de bouwpartners.

Ook heel wat Eurabo klanten doen dit jaar mee aan Ecobouwers opendeur:

 

Schrijf u in voor één of meerdere openstelmomenten op de website van Ecobouwers.

ecobouwers_Jasper_Leonard_2000_3000