Vandaag om 20u is er onderhoud gepland aan de website, hierdoor zal de website een tijdje niet beschikbaar zijn. Einde verwacht om 21u. 
 

Nieuwe premie binnenisolatie

Geniet van de nieuwe premie binnenisolatie van buitenmuren!


De regels voor energie- en renovatiepremies wijzigen jaarlijks. Eén van de opmerkelijke nieuwigheden dit jaar is de premie voor binnenisolatie. Dit is een premie voor het langs binnen isoleren van buitenmuren. Wie isoleert tot een minimale R-waarde van 2 m².K/W kan genieten van 15 €/m² geïsoleerde geveloppervlakte. In praktijk komt dit overeen met minimum 8 cm Steico Flex FSC houtwolisolatiematten, 8 cm i3-cellulosevlokken of 8 cm Steico Zell FSC houtwolvlokken.

Omwille van de specifieke bouwfysische risico's worden een aantal voorwaarden opgelegd. De werken moeten uitgevoerd worden door een aannemer die beschikt over een certificaat van bekwaamheid, of zijn aspirant. Of de plaatsing door de vakman dient opgevolgd te worden door een architect. Zelfbouwers komen dus niet in aanmerking voor deze premie.  Hier kan u een overzichtlijst met de reeds gecertificeerde aannemers consulteren.

Om dit certificaat te behalen biedt Eurabo in samenwerking met Bouwunie opleidingen naar de bouwprofessional aan. Meer info over de opleidingen of inschrijven voor de opleidingen.

binnenisolatie_280px

Gerelateerde producten