Terug naar school met FSC - kies voor FSC-papier en schoolmateriaal !

De eerste schooldag blijft voor ouders én kinderen vaak een spannende dag en een blij weerzien met vriendjes. Vaak komt je kind 's avonds al terug met een boodschappenlijstje aan les- en knutselmateriaal zoals schriften/schrijfblokken, mappen...

De eerste schooldag blijft voor ouders én kinderen vaak een spannende dag en een blij weerzien met vriendjes. Vaak komt je kind 's avonds al terug met een boodschappenlijstje aan les- en knutselmateriaal zoals schriften/schrijfblokken, mappen, schoolagenda’s, potloden, kaftpapier, pennen, USB-sticks … Tegenwoordig kan je zelfs in de supermarkt vlot kiezen voor producten afkomstig uit verantwoord bosbeheer met FSC-label. Het aanbod aan schoolproducten met FSC-label neemt jaar na jaar toe in de winkelrekken.

Via http://www.ikzoekFSC.be kan je gericht op zoek gaan naar de FSC-gelabelde producten of je herkent deze producten aan het FSC-label op het product zelf. Bij twijfel kan de winkelverantwoordelijke je verder helpen. Elke kleine stap brengt ons een beetje dichter bij een verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Meer weten over deze campagne van FSC België: http://www.fsc.be/back-to-school.733.htm.

terugnaarschool_FSC_materiaal-20150901-280px