Vandaag om 20u is er onderhoud gepland aan de website, hierdoor zal de website een tijdje niet beschikbaar zijn. Einde verwacht om 21u. 
 

Eurabo op de Wildeplantenbeurs - 10 mei 2015

Gent is bekend om zijn Floraliën in Flanders Expo maar wist je dat er ook een Wildeplantenbeurs - georganiseerd door Natuurpunt Gent - bestaat die ondertussen reeds aan zijn 21e editie toe is. De beurs staat dit jaar in het teken van de campagne "W...

Gent is bekend om zijn Floraliën in Flanders Expo maar wist je dat er ook een Wildeplantenbeurs - georganiseerd door Natuurpunt Gent - bestaat die ondertussen reeds aan zijn 21e editie toe is. De beurs staat dit jaar in het teken van de campagne "Wonderlijk Wild in je tuin", georganiseerd door Natuurpunt en VELT. De Wildeplantenbeurs is dé plaats bij uitstek om te beginnen aan je creatieve en wonderlijk wilde tuin. Je kunt er terecht voor je aankoop van wilde planten, maar ook voor verschillende workshops en advies over hoe je van jouw tuin een natuurparadijs vol dieren en planten kan maken.

Eurabo verzorgt tijdens de beurs ook een ministand rond bio-ecologische bouw en renovatie. Je kan vragen posten over isoleren, houtbouw en natuur en gezond wonen, en je krijgt informatie rond de lopende promotieactie 'Natuurlijk isoleren'. In het programma zijn ook optredens voorzien, workshops over (micro)tuinieren, kinderanimatie en meer. 

Deze activiteit heeft plaats op zondag 10 mei, doorlopend, van 10.00 tot 18.00 uur, in en rond het Natuur- en Milieucentrum de Bourgoyen, Driepikkelstraat 32, 9030 Gent (Mariakerke). Uitgebreide info over het programma vindt u hier

wilde_plantenbeurs_10mei