Vandaag om 20u is er onderhoud gepland aan de website, hierdoor zal de website een tijdje niet beschikbaar zijn. Einde verwacht om 21u. 
 

Techclass van Unizo op bezoek / Infoavond ism VTI Kortrijk (16/3)

Op 3 maart 2015 verwelkomde Eurabo een enthousiaste klasgroep van de school vzw Profo uit de 2e graad secundair onderwijs. Tijdens het bezoek kregen de leerlingen een uitgebreide demonstratie van de toepassingsmogelijkheden en voordelen van bio-eco...

Op 3 maart 2015 verwelkomde Eurabo een enthousiaste klasgroep van de school vzw Profo uit de 2e graad secundair onderwijs. Tijdens het bezoek kregen de leerlingen een uitgebreide demonstratie van de toepassingsmogelijkheden en voordelen van bio-ecologische bouwmaterialen. Hierna volgde een bezoek aan werkplaats, schaverij en opslagplaatsen.

De Unizo Techclass is een vervolg op de Onderwijsvakmansroute met de bedoeling leerlingen in contact te brengen met diverse technische of technologische bedrijven.

Volgende week maandag 16/3 organiseert het VTI van Kortrijk - afdelingen Hout & Bouw een infoavond rond 'Energiezuinig en duurzaam bouwen met Eurabo'. Deelname is gratis, informatie voor de inschrijving vind je op de Eurabo-opleidingspagina

Een duurzame toekomst uitbouwen begint bij de jeugd!

techclass_unizo_201503