COVID-19: U bent welkom in onze vestigingen, liefst op afspraak en gelieve de aanwijzingen te volgen.

 

Eurabo samenwerking met scholen

Ook in 2014 blijft Eurabo investeren in een duurzame samenwerking met scholen. Dit jaar werd reeds opleiding gegeven aan studenten van de Hogeschool Gent - opleiding houttechnologie, en aan de studenten van het KAHO-opleiding industriële wetenschap...

Ook in 2014 blijft Eurabo investeren in een duurzame samenwerking met scholen. Dit jaar werd reeds opleiding gegeven aan studenten van de Hogeschool Gent - opleiding houttechnologie, en aan de studenten van het KAHO-opleiding industriële wetenschappen. In totaal genoten een 200-tal studenten een opleiding rond energiezuinige houtbouw.

In het kader van de Onderwijsvakmansroute 2014 begeleidde collega Sooi, voor de laatste keer in zijn professionele carrière, het 6e leerjaar uit de basisschool Sancta Maria uit Ronse. Onder het motto: jong geleerd is hopelijk oud gedaan. De reacties van de leerlingen waren in elk geval zeer enthousiast: 'Eurabo is top, ze zagen een boom en ze plaatsen er een nieuwe. Dit was de leukste en interessantste uitstap ooit!' Of ook nog: 'We mochten hout schaven en zagen. We hebben ook naar machines gekeken en dat was cool.'

nieuws_onderwijsvakmansroute2014