COVID-19: U bent welkom in onze vestigingen, liefst op afspraak en gelieve de aanwijzingen te volgen.

 

Eurabo ook in 2014 erkend bouwpartner met VIBE-label

Ook in 2014 is Eurabo erkend als bouwpartner met VIBE-label als handelaar voor hout en bouwmaterialen en als importeur voor hout. Het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen (kortweg VIBE vzw) is een interessant informatiepunt voor wie meer...

Ook in 2014 is Eurabo erkend als bouwpartner met VIBE-label als handelaar voor hout en bouwmaterialen en als importeur voor hout. Het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen (kortweg VIBE vzw) is een interessant informatiepunt voor wie meer wil weten over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. Je vindt er een waaier aan onderwerpen zoals energie- en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen.

Wij geven om uw gezondheid! Het VIBE-label met drie sterren biedt de garantie dat ons gamma van bio-ecologische bouwmaterialen voldoet aan de strengste ecologische criteria opgelegd door het VIBE.

vibe_2014_erkenning_eurabo_280