Workshop vloerverwarming met Fermacell - particulieren


Uniwarm: Een licht klimaatsysteem dat makkelijk te plaatsen is!

Niets is zo fijn als een behaaglijke thuis of werkplek met een vloerverwarmingssysteem of plafondkoeling. Maar is dat zo eenvoudig in combi met een houtskeletbouw of bij renovatieprojecten?

Ja! Eurabo introduceert een innovatief klimaatsysteem voor optimaal comfort en duurzaamheid: een verwarmings-, koelings- en afwerkingslichaam in één en gemakkelijk aan te sluiten op de (bestaande) CV-installatie.

 

Schrijf je in voor onze workshop op zaterrdag 12/03/2022.

 

We doen voor u de werking, montage en afwerking uit de doeken op één van onze lopende werven.

Schrijf in voor deze worskhop via ons online inschrijvingsformulier. *

*indien je interesse hebt maar niet kunt aanwezig zijn, verwelkomen we graag jouw prijsvraag vergezeld van plan en informatie

 

Agenda/planning:

10:00u   ontvangst

12:00u einde workshop

 

Waar?

Werf absveldstraat 29 – 2880 Bornem; Achterbouw bereikbaar via oprit

Opgelet! De workshop is op een werf en dus niet verwarmd.

 

Waarom kiezen voor het Eurabo-Uniwarm-klimaatsysteem?

 

 1. Combineerbaar met elke vloer:
  Door zijn lichte gewicht is het klimaatsysteem geschikt voor verschillende type woningen en vloeren. Waaronder ook houtskeletbouw of bestaande woningen.

 2. Geen droogtijd
  Dit type vloerverwarming vergt geen droogtijd. Er komt geen cement aan te pas.

 3. Ruimtebesparend, duurzam en snelle responstijd
  Een verwarmingslichaam, koelsysteem en afbouwplaat in één. En dit allemaal in een Fermacell plaat van slechts 18mm dikte. (+10mm  belasting spreidende laag bij vloerverwarming)

 4. Snelle reactie
  De beperkte opbouwhoogte zorgt ook voor een snelle reactietijd.

 5. All-in pakket
  Wij denken met u mee vanaf de prijsvraag tot aan de plaatsing. U ontvangt een pakket waar alle materialen in zitten, tot en met de collector. 

 6. Vakkundige ondersteuning
  De installatie van vloerverwarming is niet langer een klus voor alleen maar HVAC- specialisten. Met met de juiste ondersteuning wordt dit kinderspel. Gebruikt van specifiek gereedschap en zelfs ondersteuning op de werf is ook mogelijk.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

 

 • Klimaatpaneel/vloerverwarming: Het klimaatsysteem omvat een fermacell plaat van 18mm dikte. Bij wand- en plafondverwarming zijn de leidingen voorgeponteerd. De vloerverwarmingwordt modulair opgebouwd, waarbij we de leidingen in de platen monteren.

 • Toiletmodule: Voor het toilet is er de toiletmodule die een zeer behaagelijke stralingswarmte levert.De toiletmodule bestaat uit een verwarmignslichaam en afbouwplaat in één. Deze is makkelijk te plaatsen op het inbouwreservoir.

 • Greenline luchtzuiverende vloerverwarming: We bieden het klimaatsysteem ook aan in de Greenline versie. De fermacell platen bestaan in dat geval uit gips, oud papier als wapening en creatinve uit schapenwol. De creatine zuivert de lucht van schadelijke stoffen en zorgt voor een gezondere leef- en werkomgeving.
uniwarm_workshop
Start

10:00

Locatie

Werf absveldstraat 29 – 2880 Bornem