Schaaf- & zaagwerk

Eurabo verzorgt een eigen productielijn van diverse gevelbekledingsprofielen. Voor al uw vragen naar speciale gevelbekledingsprofielen bieden wij technisch advies en schaafwerk op maat aan. Daarnaast produceren wij ook geschaafd constructiehout, vlonder- en terrasplanken en massieve vloerplanken.


Voor de realisatie van uw houtskeletbouwproject bieden wij zaagwerk op maat van houten I-liggers (Steico joist FSC ®) en LVL-balken (Steico ultralam FSC ®) op basis van digitale zaaglijsten. Printcodes per zaagstuk kunnen voorzien worden om de efficiëntie van het montagewerk op werf te verhogen. 

Eurabo biedt ook haaks zaagwerk van meubelplaten aan op basis van een ingevulde zaaglijst (zie downloads). Met deze zaaglijst wordt een zaagoptimalisatieberekening uitgevoerd, zo geniet u als klant van een optimaal zaagrendement en maatwerk.

U kan bij Eurabo ook terecht voor advies op maat over de machinale inkleuring en afwerking van gevelbekleding voor kleine of grote projecten. Door een voorvergrijzing krijgt uw gevelbekleding een unieke verweerde en verouderde look. Ook voor een brandvertragende behandeling op maat van uw project - met attestering tot Euroklasse B-s2, d0 (conform EN 13501) - bekomt u ons professioneel advies. 

Foto's

Bestanden

02FR_EURABO_Zaagsjabloon_plaatmateriaal_2021.xlsx
89 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
01NL_EURABO_Zaagsjabloon_plaatmateriaal_2021.xlsx
89 KB • application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
181017_Hundegger_MarbleMoon_04