Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Promoties

Het aanbod van Eurabo omvat momenteel meer dan 2.500 producten, met dikwijls een groot aantal varianten. Als voortrekker, medespeler van het eerste uur en betrouwbare handelspartner kan Eurabo een alerte en scherpe prijzenpolitiek voeren ten aanzien van zijn leveranciers. We zijn hierdoor in staat onze klanten te verwennen met een permanente keuze van artikelen in promotie.

Uitzonderlijke promotie - Berg & Berg Eik Living plankbrede vloerplanken en NIEUW in ons gamma: DUO

Deze uitzonderlijke promotie van plankbrede vloerplanken van Berg & Berg massief ecologisch kwaliteitsparket (14mm) aan slechts 59 €/m² (BTW inclusief).

Berg & Berg is dé referentie in ecologische parketvloeren in massief Europees hardhout, steeds FSC ® -gelabeld en NaturePlus gecertifieerd.

Alle Berg & Berg-parketten worden gekenmerkt door hun hoge afwerkingsgraad: ze zijn voorgeolied met Faxe-oliën (olie wit of olie natuur), fijngeschuurd en gecalibreerd. Klaar voor plaatsing!

De gepatenteerde 'Svedloc'-verbinding in de middenlaag zorgt voor de sterkst mogelijke verbinding tussen parketdelen met een hoge stabiliteit (getest door het Zweedse TNO). Dit maakt deze parket uitermate geschikt voor vloerverwarming (volvlaks verlijmd) én voor een zwevende plaatsing boven een akoestisch onderbrekende onderparketlaag zoals Isovlas soundfelt of Steico underfloor FSC.

 Promotie geldig tot 31/12/2017

toon alle promoties

Producten