Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Promoties

Het aanbod van Eurabo omvat momenteel meer dan 2.500 producten, met dikwijls een groot aantal varianten. Als voortrekker, medespeler van het eerste uur en betrouwbare handelspartner kan Eurabo een alerte en scherpe prijzenpolitiek voeren ten aanzien van zijn leveranciers. We zijn hierdoor in staat onze klanten te verwennen met een permanente keuze van artikelen in promotie.

Isolerende onderdakplaat Steico universal FSC: superisolerend aan superscherpe prijs!

Tijdens de actieperiode t.e.m. 31/12/2018 krijgt u een effectieve prijsreductie van minstens 30% op onderdakplaten Steico universal diktes 22 en 35 mm.

De superisolerende Steico universal FSC onderdakplaat 35 mmD = 0,048 W/m.K) aan een permanent verlaagde prijs van 11,43 €/m² (incl. BTW). Dit komt overeen met een effectieve prijsreductie van 30% t.a.v. de aanbevolen verkoopprijs van 16,40 €/m² (BTW incl.). Voor minder dan de prijs van een 22 mm isolerende houtvezelplaat krijgt u meer isolatiewaarde voor uw geld!

De Steico universal 22 mm aan een permanent verlaagde prijs van 7,20 €/m² (incl. BTW) Deze plaat bestaat nu ook met een nieuw tand-en-groefprofiel voor een nog betere wind- en regendichte afwerking van uw onderdak.

De Steico universal FSC isolerende houtvezelplaat biedt een verhoogde bescherming tegen warmtedoorslag in de zomer én werkt extra koudebrugonderbrekend in de winter. Toepasbaar als isolerende onderdakplaat of wandbescherming. Het uitgekiende tand-groefsysteem zorgt voor wind- en waterdichtheid en verhoogt aanzienlijk het akoestisch comfort van de binnenruimtes.

Het FSC®-label staat garant voor verantwoord bosbeheer en het Natureplus-label verzekert dat de materialen voldoen aan strenge milieu- en gezondheidscriteria.

Nog een enkele belangrijke tip:Promotie geldig tot 31/12/2018

toon alle promoties

Producten