Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Promoties

Het aanbod van Eurabo omvat momenteel meer dan 2.500 producten, met dikwijls een groot aantal varianten. Als voortrekker, medespeler van het eerste uur en betrouwbare handelspartner kan Eurabo een alerte en scherpe prijzenpolitiek voeren ten aanzien van zijn leveranciers. We zijn hierdoor in staat onze klanten te verwennen met een permanente keuze van artikelen in promotie.

Bezoekers Ecobouwers openhuizendagen: korting op houtwolisolatie en pro clima luchtdichting

Wie?

Bezoekers van ecobouwers openhuizendagen krijgen via mail een kortingscode toegestuurd om te genieten van 10% korting op  Steico flex FSC houtwolisolatie, en  pro clima luchtdichtingsproducten. Deze actie is enkel van toepassing op zelfbouwers en niet cumuleerbaar met andere acties. Voor elke aankoop schenkt Eurabo bovendien 5% van het aankoopbedrag aan Natuurpunt vzw voor de aankoop en beheer van waardevolle natuur in uw buurt. 

Hoe je code inruilen?

Kom langs in Ronse en Gent en vermeld je code of geef deze door aan de verkoper via mail of telefoon bij je bestelling. Enkel zo kan je genieten van deze promotie.

Op welke producten geldt de code?

De Steico flex FSC houtwolisolatie beschikt over superieure technische kwaliteiten voor het gezond en comfortabel isoleren van uw woning in winter én in zomer! Bovendien zijn bio-ecologische isolatiematerialen vlot verwerkbaar, zonder kans op irritatie van huid of luchtwegen. Steico top FSC is een drukvaste houtvezelisolatieplaat die ideaal geschikt is voor plafondisolatie bij begaanbare, maar niet bewoonde zolderverdiepingen. De pro clima luchtdichtingsmaterialen bieden de beste garantie op een perfecte luchtdichte maar dampopen opbouw en effectieve bescherming van uw isolatiepakket tegen condensatieproblemen

We zetten de voordelen van Steico flex FSC houtwolisolatie alvast eens op een rijtje:

Warm in winter en koel in zomer!
Wereldwijd wordt meer energie verbruikt om gebouwen koel te houden dan om ze te verwarmen! Steicoflex houtwolisolatie zorgt door zijn lage warmtegeleiding én hoge warmteopslagcapaciteit voor een bijzonder aangenaam en behaaglijk woonklimaat in winter én in zomer.

Akoestisch isolerend
Steico flex houtwolisolatie heeft een geluiddempende werking doordat de houtvezels de geluidstrillingen absorberen, wat zorgt voor een stressvrije en aangename woonomgeving.

Gezond en irritatieloos
Steico flex houtwolisolatie is gemakkelijk en op een aangename manier verwerkbaar doordat ze geen irritatie met zich meebrengt. Bovendien zijn deze isolatieproducten zéér gemakkelijk te versnijden.

Brandveilig
Constructies geïsoleerd met houtwolisolatie zijn minstens even brandveilig als constructies geïsoleerd met glaswol of kunststofisolatie! Bij brand zal de buitenste laag van houtwolisolatie Steico flex verkolen en zo een beschermlaag vormen. Bovendien komen hierbij geen giftige gassen vrij of brandende druppelvorming zoals bij sommige kunststofisolatieplaten.

Vochtbufferend
Natuurlijke houtvezels hebben de eigenschap om een grote hoeveelheid vocht te kunnen opnemen en afgeven aan de omgeving. Dit proces verbetert het binnenklimaat enorm, omdat er in het gebouw een natuurlijke en evenwichtige vochthuishouding ontstaat.

Ecologisch
De basisgrondstof hout is onuitputtelijk, recycleerbaar en draagt bij tot een goede CO2-balans. Het Natureplus-label en het FSC-label van Steico flex houtwolisolatie staan garant voor de herkomst uit verantwoord bosbeheer en voor een beperkte ecologische voetafdruk.


Promotie geldig tot 31/03/2018

toon alle promoties

Producten