Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Diensten

Eurabo biedt naast een breed productgamma ook een uitgebreide dienstverlening. U apprecieert hulp bij uw zoektocht naar de beste bouwpartners? U wenst planadvies of een gedetailleerde prijsofferte? Zaag- en schaafwerk op maat? Levering van uw bestellingen aan huis of op werf? Het kan allemaal. En verder, misschien gaat u voor de plaatsing onnodig op zoek naar machines of hulpstukken die wij ter beschikking hebben. Of, in feite wil u zich eerst grondig inlichten want u doet veel zelf, en u wil ook zelf veel weten. Daarom organiseert Eurabo voor u zeer regelmatig opleidingen.

Transport

Eurabo levert uw bestelling aan huis of op de werf met eigen vrachtwagen en mobiele heftruck. Wij leveren in Vlaanderen en daarbuiten. Door onze uitgebreide voorraad kunnen wij u op korte termijn beleveren.

Voor kleine volumes maken we gebruik van pakketdiensten voor belevering binnen de 3 dagen. In Gent en Ronse beschikken we met de fietskoerier over een duurzame en sportieve transportoplossing.

Express-transport met levering de dag zelf is op aanvraag mogelijk. Voor speciale formaten – bv. liggers tot 13 m - organiseren wij extern transport op maat.

Ook in 2017 bieden we u 2 wekelijks de mogelijkheid voor zaterdaglevering aan huis.
In de onpare weken bieden we onze klanten in de regio rond de as Gent - Oudenaarde - Ronse de mogelijkheid voor levering op zaterdag in deze zones: Ronse – Oudenaarde – Kruishoutem – Deinze – Gavere – Zottegem – De Pinte – groot Gent.
Na zomerverlof 2017 tot nieuwjaar 2018 zijn dat volgende zaterdagen: 19 augustus - 2, 16 en 30 september - 14 en 28 oktober - 25 november en 9 december 2017.

Vraag naar de transportvoorwaarden bij onze medewerkers.