Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Diensten

Eurabo biedt naast een breed productgamma ook een uitgebreide dienstverlening. U apprecieert hulp bij uw zoektocht naar de beste bouwpartners? U wenst planadvies of een gedetailleerde prijsofferte? Zaag- en schaafwerk op maat? Levering van uw bestellingen aan huis of op werf? Het kan allemaal. En verder, misschien gaat u voor de plaatsing onnodig op zoek naar machines of hulpstukken die wij ter beschikking hebben. Of, in feite wil u zich eerst grondig inlichten want u doet veel zelf, en u wil ook zelf veel weten. Daarom organiseert Eurabo voor u zeer regelmatig opleidingen.

Gebruik en verhuur materiaal

Eurabo stelt zijn klanten diverse toestellen of toebehoren ter beschikking voor de verwerking/plaatsing van materialen die bij Eurabo zijn aangekocht.

Voor de plaatsing van Fermacell droge egalisatiekorrels staat de Fermacell afreilattenset ter beschikking. Bij aankoop van parketvloeren kan u gebruik maken van een parketslagijzer en een Woodboy-boenmachine (excl. toebehoren) voor het inoliën. Met het Bosch elektrisch zaagmes verloopt het versnijden van isolatie snel en efficiënt.

Voor de zelfbouwer staat een Pro clima wincon-ventilator ter beschikking om de luchtdichting te helpen verbeteren. 

Aan gebrevetteerde vaklui verhuren wij inblaasmachines voor vlokkenisolatie, nl. de X-floc Zellofant en Turbofant. Voor de professionele plaatsers van gevelisolatie, onderdakplaten  en houtskeletbouw bieden wij met het Senco niet-apparaat en twee types nagelpistolen een oplossing op maat.

Voor meer info over de voorwaarden voor kortdurend kosteloos gebruik of  betalende verhuur van hulpmiddelen kan u zich wenden tot de verkoopsdienst in onze vestigingen te Gent en Ronse.