Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Diensten

Eurabo biedt naast een breed productgamma ook een uitgebreide dienstverlening. U apprecieert hulp bij uw zoektocht naar de beste bouwpartners? U wenst planadvies of een gedetailleerde prijsofferte? Zaag- en schaafwerk op maat? Levering van uw bestellingen aan huis of op werf? Het kan allemaal. En verder, misschien gaat u voor de plaatsing onnodig op zoek naar machines of hulpstukken die wij ter beschikking hebben. Of, in feite wil u zich eerst grondig inlichten want u doet veel zelf, en u wil ook zelf veel weten. Daarom organiseert Eurabo voor u zeer regelmatig opleidingen.

Ik zoek een aannemer / architect / ingenieur / energiedeskundige

Eurabo staat u graag bij in het zoeken naar geschikte partners voor de realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Wij kunnen u helpen in de selectie van ervaren vaklui in diverse disciplines zoals houtskeletbouw, schrijnwerken, dakwerken, isolatiewerken (zowel inblaasisolatie als met flexibele isolatie), luchtdichting, gevelbekleding, binnenafwerking, …

Ook in de keuze van een energiebewust architect, energiedeskundige of stabiliteitsingenieur met ervaring in houtskeletbouw kunnen wij u begeleiden.

Kwaliteit en expertise staan tot uw dienst!