Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Nieuws

Eurabo is permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties: milieuvriendelijke houtontginning, gezonde en energiezuinige houtbouw en isolatie. We nemen initiatieven, zelf of met anderen: informatie aan het onderwijs, studiedagen, tot deelname aan ludieke of sportieve acties toe. Verder in deze rubriek, de commerciƫle kant: beurzen, promoties, nieuwe producten. En uiteraard praktische meldingen over onze twee sites Ronse en Gent.

12/04/2018 - Jona SuysNieuwe Pro Clima producten

Ons gamma luchtdichtingsmaterialen van Pro Clima breiden we uit met 4 nieuwe producten: 

Pro Clima Roflex Solido
Over het hele oppervlak klevende, te bepleisteren manchet voor het snel en duurzaam afdichten van buisdoorvoeren in gemetselde of betonnen wanden en plafonds binnen en buiten.

Meer info

Pro Clima Tescon Tango
Zelfklevende pleister voor binnenhoeken van Tescon kleefband voor het afdichten van binnen- en buitenruimtes.

Meer info

Pro Clima Aerosana Viscon
Luchtdichtingsspray als vochtvariabele damprem en luchtdichtingslaag die middels spuiten of strijken wordt aangebracht op wanden, plafonds en vloeren, zoals niet bepleisterd metselwerk of poreus plaatmateriaal.

Meer info

Pro Clima Tescon Sprimer
Grondverf in sprayvorm voor hout, houtvezelplaten, metselwerk, daken, wanden en bodemplatenvoor het aansluitend verlijmen van kleefbanden van pro clima, zoals Tescon Vana, Tescon Profect en kleefbanden uit de Extoseal serie.

Meer info