Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Nieuws

Eurabo is permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties: milieuvriendelijke houtontginning, gezonde en energiezuinige houtbouw en isolatie. We nemen initiatieven, zelf of met anderen: informatie aan het onderwijs, studiedagen, tot deelname aan ludieke of sportieve acties toe. Verder in deze rubriek, de commerciƫle kant: beurzen, promoties, nieuwe producten. En uiteraard praktische meldingen over onze twee sites Ronse en Gent.

29/01/2018 - Jona SuysNatuurpunt promo

De natuur ligt ons nauw aan het hart. Daarom steunen we ook al jaren de campagne 'Isoleren voor meer natuur'. Door die trouwe relatie en actieve bewustwording van particulieren voor duurzaam bouwen en isoleren zijn we erin geslaagd om een significante bijdrage te leveren voor de aankoop en het beheer van nieuwe natuurgebieden.

Dankzij deze campagne genieten leden van Natuurpunt, Milieufront Omer Wattez (MOW) en het Gents Milieufront (GMF) van een korting van 10% op Steico flex FSC houtwolisolatie, Steico top FSC drukvaste zoldervloerisolatie en pro clima luchtdichtingsproducten

Daarbovenop schenken we 5% van onze bruto omzet* per jaar aan Natuurpunt. In 2017 komt dit op een bedrag van  € 2.284,16 dat we met plezier schenken!

Als we kijken naar de actuele gemiddelde aankoopprijs van 2,5 €/m² betekent dit in theorie een budget om bijna één hectare extra natuurgebied aan te kopen.  Over de jaren heen hebben we (en onze klanten) op die manier toch al een klein natuurgebiedje gesponsord.

Deze promotie is ook in 2018 nog het hele jaar geldig.


*bruto omzet van producten in deze promotie campagne

 

© Wim Dirckx