Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

Nieuws

Eurabo is permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties: milieuvriendelijke houtontginning, gezonde en energiezuinige houtbouw en isolatie. We nemen initiatieven, zelf of met anderen: informatie aan het onderwijs, studiedagen, tot deelname aan ludieke of sportieve acties toe. Verder in deze rubriek, de commerciële kant: beurzen, promoties, nieuwe producten. En uiteraard praktische meldingen over onze twee sites Ronse en Gent.

25/04/2017 - Bie@eurabo.beExtra plaatsen voor de opleiding: “Word gecertificeerd aannemer binnenisolatie” in Ronse

Door groot succes verhuizen we naar het TIO3 voor de opleiding van 5 en 12 mei. Hierdoor komen er nog enkele plaatsen vrij, schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Vanaf 1 januari 2017 krijgt uw klant voor het isoleren van gevels langs de binnenzijde een nieuwe premie van de netbeheerder. Voorwaarde is dat de werken gebeuren onder toezicht van een architect of dat u als aannemer hiervoor gecertificeerd bent. Eurabo organiseert samen met bouwunie deze opleiding (met examen) om het certificaat te behalen. Schrijf je nu in en laat uw klant maximaal genieten van de nieuwe binnenisolatiepremie!

Korte opleiding

Lange opleiding

Waar & waar?

Vrijdag 12 mei 2017 (9-12u)
TIO3, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse

Waar & waar?

Vrijdag 5 (9-17u00) en 12 mei 2017 (9-12u)
TIO3, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse

Kostprijs?

Leden van Bouwunie of Eurabo klanten met een kortingscode betalen €50 (excl. btw). Niet-leden betalen €100 (excl. btw).

Kostprijs?

Leden van Bouwunie of Eurabo klanten met een kortingscode betalen €250 (excl. btw). Niet-leden betalen €300 (excl. btw).


Inschrijven: www.bouwunie.be/agenda