Eurabo,bio- ecologische houtbouw- en isolatiematerialen met deskundig advies voor vakman en consument

bio-ecologische houtbouw- en isolatiematerialen, deskundig advies voor vakman en consument


promoties: Extra prijskorting op alle FERMACELL platen en toebehoren !

De Fermacell-opleidingsreeks wordt op gang geschoten met een knallende extra prijskorting !

Producten

producten

Eurabo levert u diverse houtprofielen voor constructie, afwerking buiten en binnen. Al onze houtproducten dragen het FSC®-label of zijn streekeigen. Verder: een uitgebreide keuze isolatie- en dichtingsmaterialen (lucht, wind, temperatuur, damp, vocht); gipsvezel-platen voor wanden, plafonds en vloeren; dakramen en zoldertrappen; natuurverven, olie, wax, en onderhoud van plankenvloeren. Steeds met ons deskundig advies erbij!

producten

lexicon

Wie bouwt of verbouwt, komt voortdurend termen tegen die stilaan gemeengoed zijn geworden. Maar wat betekenen ze nu alweer? Dit lexicon is een bescheiden start van beschrijvingen die (meestal) niet al te technisch zijn, beknopt maar toch voldoende verduidelijkend. We breiden dit lexicon stelselmatig uit, op eigen initiatief of op suggestie van onze klanten. Ook uw bijdrage is dus steeds welkom.

lexicon

nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang periodiek info over onze producten, info over opleidingen en nieuwtjes


visie


Hoogkwalitatieve bio-ecologische, houtbouw- en isolatiematerialen, met deskundig advies voor vakman en consument. Eurabo levert met zijn twintig medewerkers een bescheiden maar overtuigde bijdrage aan een duurzame en gezonde leefwereld. Gestart in 1997 als schaverij van FSC-hout, zijn we intussen uitgegroeid tot een groothandel in bio-ecologische bouw-, hout- en isolatiematerialen. We richten ons daarbij zowel op de vakman als op de consument.

lees meer